Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zajlik......

2014.03.27

 Hát most van :) ezennel megnyitom a zagyvaságaim gyűjteményét :)

2014. március 27.  S mindjárt kezdem is egy számomra fontos történéssel: tegnap,szerdán levágattam a hajam.Ja,volt benne némi tanácsadói (stilus) behatás is.A fazonja nagyon az általa megadottakra hajaz......és igen,legalább 5 év visszafelé :) (mások szerint). Kokettálok a befestésével is,de addig még nem merészkedtem el.Egyenlőre hatalmas változás a frizurám is.Nem akarok ide csatolni képet,mert utána már nem enged a rendszer irni.Ezért ugy döntôttem,hogy ugyan megmutatom a frizurát,de a képét a fotók galériába teszem.Tehát ott láthatjátok :) Furcsa,mikor belenézek a tükörbe,nem a megszokott képem bámul vissza rám :),de az eredmény tetszik! ( visszaolvasva a bejegyzésemet,úgy látom,nem sikerült frizurás képet csatolnom.Bocs.)

Juj,nagyon jó érzés: kicsi menyem mindenórás!!!!!Bármelyik pillanatban jöhet a telefon,hogy elindult kismanónk erre a világra :):):) Most átmegyek és csinálok pocakban pár képet róluk.Utolsó pillanatok........Sajnos nem tudtam átmenni,mert barátnőjénél volt,akinek pici babája van :) Na nem baj,majd holnap!

március 28. korán ébredtem,tőlem igen szokatlan módon.......3/4 6-kor már a kávémat csináltam.........reggelikészités közben mondom apának: Te,ha működik a számmisztika,akkor ma érkezik kismanó :) (mert fiunk is 28.-án érkezett).7:57-kor csörgött a telefonom......: anyu,S.O.S,gyere :) még volt időm magamhoz ölelni...... :)

Elvittem a két lurkót az oviba,most elindulok jógázni és tadam,mire végzek,itt lesz a 6. Kisunokám is :):):):):) .....................bizony,igy volt :)....... Majdnem :) mert a hivás még a jogaórán ért :) 10:40- kor megérkezett a kiskrapek 2750 gr,51 cm,hajasbaba.Mama és baba mindketten jól vannak :) az ora végén a relaxot már képtelen voltam fekve tölteni,mert miután megtudtam,örömömben patakzott a kônnyem és persze fülig ért a szám :) 

március 31. Itthon vannak :) minden rendben.Varrtam a picinek egy ovális babzsákot,amit a Mamája mindenhová-akárhová lerakhat és a pici észre sem veszi a macerát :) mielőtt átviszem,majd lefényképezem és felrakom ide is :) Azért nem telt ilyen simán ám a nap........a Mama streptochoccussal fertőződött,ezért még szülés előtt kapott infúziót.Ma reggel hazaindulás előtt még nem volt meg a kontrollvérvétel eredménye,ezért koradélután a menyemnek vissza kellett telefonálnia.Sajnos pozitiv volt az eredmény,ezért vissza kellett vinni a babát egy ujabb vérvételre.Hamar megvolt,5-kor már mindannyian otthon voltak.

s hoztam a babzsák képeket is:)

április 02. szép kis házi feladat főzni a nagycsaládnak :) és milyen hálásak érte......! :) A hétre bevállaltam,hogy elhozom a lurkókat az oviból,a lányt viszem edzésre szerdán és a heti hétfő helyett pénteken (perszehogy kimaradt a hétfő,hiszen akkor látták először az otthonukban a picit!).Uzsi nálunk,estefelé vacsi és éppenhogy csak fûrödni és lefekûdni mennek haza :) Talán ezzel segitek,hogy Mama és Baba összeszokjon......Hosszú az edzés,2 órás.Fél nyol is lesz,mire hazaérek velük.Akkor gyorsan vacsi és megyûnk is haza :) Tegnap este a pici még cicizett,amikor hazértem velûk.Mondta Mamija,hogy még nincs elég teje,éhes a baba.Aztán egy rôpke gondolat,mikor már a cipőt vettem,hogy eljövök: ha nem sietek,vegyem már át a picit,mig ő lezuhanyozza gyorsan a két nagyot.Hát persze,hogy maradtam!!!!Még ha sirdogált is,hiszen én mégsem az a jószagú Anyuci voltam,még akkor is.....a kicsi kis mézszagú pirinkót ölelhettem magamhoz :) .....Majd meglátjuk,ma mi lesz......

Április 4. péntek tegnap amikor hazavittem a gyerekeket,a kis 4 éves (mint minden nap) villámgyorsan dobálta le magáról a cipőt,pulcsit.Anyucija elképedve konstatálta,hogy:Te ilyet is tudsz?????Mivel valoszinűleg furán nézhettem,.mindjárt folytatta is: nekem mindig segiteni kell levetkőzni......Aha.Szóval itt van a kutya elásva!Hát nálam bizony másképp van :) A levetett holmikat összehajtják,vagy legalábbis szépen leteszik egy vizszintes felületre,a cipőiket az előszobában teszik le és szépen egymás mellé állitjákAz egy hetes Mamaszem megtette hatását: már az otthonukban is reflexszerűen ugy viselkedtek,mint itt szoktak.Persze ez Anyucinak szokatlan volt :):):) 

Április 7. hétfő kicsit rohanós lett az élet :) Hétfő- szerda a lánynak edzés,a hónap vége felé verseny is.Ma majdnem elfelejtettem vinni.10 perccel 5 óra előtt néztem rá az órára.......és majdnem szivgörcsöt kaptam!Ahogy voltam,felálltam,táska,kulcs,riasztás,autóba pattanás.....és pár perc késéssel beestünk.Meredek volt.Ilyet tôbbé nem csinálok!Beállitottam a telefonomat,hogy 20 perccel az edzés előtt riasszon,nem szeretnék még egyszer igy járni,-igy rohanni! Picike klassz kis srác,menyem szerint eszik-alszik :) Sajnos menyem Anyukája  csak 4 napot tudott jônni segiteni,ezért kismenyem kicsit elkeseredett,hiszen nem igy beszélték meg.....no,meg rosszul is esik neki.Sajnálom Őt,de nem tehetek semmit.Megkérdeztem,mit szeretnék,hogy segitsek,ha elment az anyukája,de a válasz az volt,hogy csak az edzést,mert ők megoldják....Nem akarok nyomulni,nem akarok a terhûkre lenni.Ha igy gondolják,elfogadom,bár nehéz,hiszen tudják,hogy szivesen segitek bármiben!Számithatnak rám,de látom.nem akarnak terhelni.....Vagy éppen az ellenkezője,tényleg maguk akarnak mindent megoldani....Nem baj,én itt vagyok :) számithatnak rám,ha hivnak,megyek!

Jóga: érdekesen alakulnak az órák.......mostanában sokszor érzem úgy,hogy "csak" gyakorolok,- nem fejlődök!Mostanában szinte hetenként jönnek újak......és velük ugye ujként foglalkozik az oktató,mi meg........ugyan most már 2 éve,hogy járok,4 hónap térdműtét kieséssel.A jómultkor is volt már egy ilyen "újak ôzônlése". Akkor kinyilvánitottam (:-D) pár óra után,- ha ez igy marad,akkor én a hétfői órákra nem fogok járni,inkább jógázok otthon egyedül :) No,erre a probléma megoldódott: szerdán délelőtt és délután is indultak  csoportok kezőknek!Most ismét itt tartunk: nemcsak hétfőn,de pénteken is vannak újak.Ami ugyan abszolut nem lenne baj,csakhát hogyan lehet egy haladó csoportot vinni,ha a fejlődés mindig megszakad es szinte "visszalépünk"? .....morgok?Hááát,én ugy képzeltem el,hogy van egy tamatika,amit hetről hétre oktatva pár év alatt az ember eléri azt a fejlettséget,amikor már nincs új,csak a gyakorlás van.......Hát,ez igy mindennek mondható,csak gördülékenynek nem....!

2014.11.07. Ma sem voltam jógázni......kedden sem......kedden apával voltam vidéken,én voltam a diszkiséret.Ma meg......bekrepált az autóm!Most először,mióta én vagyok a tulajdonosa!!!!!!36000-be fájt a javitása.Bővebben mesélek róla a nagynéném temetésével kapcsolatos bejegyzėsemben.

A 40-re kaptunk öcsémtől.....bocs,félöcsémtől :) egy három éjszakás kikapcsolõdást egy ōtcsillagosba.Tegnap másodszor módositottam időpontot.Szerettem volna most november végén előpihenni a karácsonyi pihinket,de a drágám keresztül húzta a számitásomat.Áttetettem januárra.A karácsonyi pihiről mindjárt ejtek egy bővebb bejegyzést az utazás fülôn :)

November vége: már megint iszonyat módon bekrepált a hátam.....fáj,aludni sem hagy.Múlt hét csütörtökön volt itt az orvos a havi aktuális látogatáson,én meg ugyi panaszkodtam,hogy már megint.........erre ő,a kis naiv,megakart vizsgálni,hogy hol fáj.....mire én: nem tudom.Mindenhol.Pontosan nem tudom megmutatni.Hiába nyomkodom,valahol nagyon belül fáj.....Mire ő: óh,akkor az idegbecsipődés.Kaptam gyulladásgátlót,izomlazitót,fájdalomcsillapitót.(én,- a gyógyszerellenes)Estére már olyannyira csitult a fájdalom,hogy mormotaként aludtam át az éjszakát :) Hurrá!!!Szedtem 2 napig,aztán összecsomagoltam,ráirtam,hogy a hátamra való bogyók,és jól eltettem :) Biztosan lesz kôvetkező alkalom,amikor szûkségem lesz rá........

 

A mappában található képek előnézete Outfit

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.