Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a DDP jóga?

2012.10.14

A You Tubon számtalan videót találsz a DDP jógát gyakorlókról és az átalakulásukról.A veteran,Arthur, aki teljesen az egészséges életmód felé fordult.

 

 

Soha,soha ne add fel!


Post image for Never, Ever Give Up

Ezt a videót  Dallas Page töltötte fel ebben az évben április 30.-án és idáig 6.1 millió látogatója volt.

Dallas Page pankrátor volt.Pályáját 35 évesen kezdte,akkor,amikor más ebben a korban már nyugdíjba megy ebben a "szakmában".Hihetetlen sikereket ért el,fürdött a sikerben.Mindaddig,míg egy súlyos sérülés érte,ami derékba törte pályáját.Orvosa szerint tolószékben fogja leélni hátralévő életét,mert az L4/L5 csigolyája roppant.Ágyhozkötötten vegetált,mozgásképtelen volt.Mindenben mások segítségére szorult.Ebben a kétségbeejtő helyzetben jött rá,hogy nincs kiút,csak maga változtathat saját sorsán.Lépésről lépésre haladt azzal a módszerrel,amit Ő fejlesztett ki.Ekkor született a Yoga for Regular Guys Workout gyakorlatai,1998- ban.Mialatt Kimberly,a felesége a földszinten gyakorolt és Ő nézte,rájött,hogy egyedül a jóga fog segíteni..............az,amit Ő még nem fedezett fel magának.

Dallas Page a Power Yoga felé fordult,egy amerikai verziója,-  az Ashtanga Stílusú jóga felé. A saját kifejlesztett verzióját elnevezte DDP jógának: Diamond Dallas Page-nek.Ez volt az a stílus,ami megváltoztatta Arthur Boorman életét.

Arthur Boorman 15 éve az öbölháború nyomorék,munkaképtelen veteránja volt,akinek azt mondta az orvosa,sosem fog a saját lábára állni.Belebotlott egy napon Diamond Dallas Page Yoga történetébe és eldöntötte,-megpróbálja.No,nem a tardicionális nehéz feladatokat,hanem azokat,amik majd hatnak neki.Ekkor vette fel a kapcsolatot Dallassal,küldött neki emailt és elmondta neki a történetét.

Dallas Page azonnal a segítségére sietett,elkezdtek levelezni,és  telefonon tartották a kapcsolatot.Dallas ötleteket adott Arthurnak,hogan változtathatna az életén és ekkor Arthur belevágott a nagy utazásba - hittek benne,támogatták,s ő csak ment az úton....mindenben hitt,amiben csak lehetséges,csak ment kitartóan előre,hiába mondta neki az orvosa,hogy nem fog tudni soha többé már járni.Csak kitatóan végezte a gyakorlatokat és haladt a maga útján.

Kezdett felerősödni,kezdett a súlyából is  veszíteni,ami számára hihetetlen volt.A DDP speciális gyakorlatai fejlesztették egyensúlyát és mozgékonyságát,rohamosan fejlődött.Ez reményt adott neki arra,hogy egyszer majd fog tudni ismét a saját lábán sétálni.

Az ő története rávilágít arra,hogy nem ismerjük a saját határainkat.Már nemcsak Arthur  és Dallas tudja azt,hogy kitartással mindent elérhet.

Kevesebb,mint 1 év alatt teljesen megváltozott Arthur élete.Bár tudta volna mindezt 15 évvel ezelőtt!

Nincs lehetetlen!Ne vesztegesd a idődet,ne ragadj le a gondolatoknál!Vedd irányítás alá az életed és mielőbb,gondolkodás nélkül vágj bele, változtass!

Arthur története a legnagyobb lökés a kezdetekhez.Változtass az életeden,ne mondd azt,hogy soha,ne törődj bele semmibe!

Keress a youtubon a DDP yogára!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.