Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A messzi távol.......

2012.01.30

ők már 2 napja nem alszanak.Mi is tele vagyunk feszültséggel..................Őszinte legyek?...........Már alig várom,hogy visszajöjjenek...............

A csemeték ma nálam/velem voltak egész nap.Jó kifogásként elkértem őket: tudjanak nyugodtan pakolni és a teendőikre koncentrálni.Nagyon jó volt a 2 aprószenttel egész nap.Játszottunk,játszottunk,meg játszottunk.

Túl messzire repülnek ahhoz,hogy nyugodt legyek és túl hosszú időre ahhoz,hogy nyugodtan "engedjem őket útjukra".A menyemnek elég sok a 2 gyerek,szegényen mindig látszik,hogy fáradt.Karikásak a szemei,nyúzottak a vonásai.Ráadásul a hónap elején műtötték epével.A fiam meg dolgozni megy.........

Holnap reggel búcsúzunk...........

január 31. úton vannak.Kb. hajnali 4 óra körül fognak célhoz érni és reggel 9-kor indultak ma reggel.A hajnali 4 óra ottani idő szerint délelőtt 10 óra.Reggel a kis 2éves fickóm csak bújt-bújt-bújt,és osztogatta a puszikat............ráérzett erősen,hogy most sokáig nélkülözni fogjuk egymást.5 körül kaptam tőlük sms-t,hogy a moszkvai járaton is és a tengerentúli járaton is valszeg szimpatikusak,mert az első sorba kaptak helyet és a gyerekek kaptak egy csomó játékot :)Úgy tűnik,gondtalan lesz az utazásuk :)

 február 1. megérkeztek :) igaz,2,5 óra késéssel,de szárazföldön vannak.Hírek később.............Este sikerült chatelnünk.Sajnos a fő laptopján nem jön be a net és ez katasztrófa.Azon kéne dolgoznia!!!!!

.................

a kicsi fiú lehengerelt mindenkit.Szőke fürtös fejével és teleszájas  mosolyával aratott.Mindkét (mindhárom) gépen az első sorban kaptak helyet,-itt a gyerekek pár órát tudtak aludni legalább.27-28 fok van,de nagyon nagy a páratartalom.A lakásban átmenetileg tartózkodnak (egy ismerősük szerezte nekik,pár napra van lekötve),holnap még pihennek,de holnapután muszáj új hely után nézniük.

.................

Kicsi fiú lázas.Már mióta megérkeztek.Hát ez nem jó hír...Csemetém ma lakás után kajtat és megígérte,ha ma is lázas a kicsi,holnap orvoshoz viszik.Ideje.Ha lázcsillapító hatására sem megy le,ott már komolyabb a baj............

02.03. Kicsi fiú jobban van.Viszont a lakás tulajdonosa (egy hölgy..../?/) 10 órakor beállított hozzájuk,megkérdezte,meddig akarnak maradni.Azt felelték,-még 1-2 napig.........erre a tulaj közölte velük,hogy délben húzzanak el a lakásból.........................meséli a fiam,hogy egész délután a kis gurulós bőröndkéjét huzigatta,próbált megoldást keresni,-a cuccaik a házban az egyik lakónál szívességből letehették...............estére szintén a házban az egyik lakásban kaptak helyet 1.-ig.A srác,aki szerezte ezt nekik,bérel egy lakást és oda mehettek be.................Azt mondja a gyerek,ne idegeskedjek..........áááááá,dehogy idegeskedek!Csak szívem szerint kikaparnám annak a ringyónak a szemét,aki ukk-mukk-fukk egy pici gyerekkel-(  2 kisgyerekkel) az utcára teszi őket (üzleti okokból) szemrebbenés nélkül!Elég felháborító,nem????!!!!!

02.06. Leánykánk napszúrást kapott.Lázas és hány..........pici fiúval minden rendben.

02.08. Átköltöztek az új/végleges lakásba.Központban van- plusz tengerparton és a  net is erősebb.Mindenki lenyugodott...........

02.09. A lánykának van hasmenése...........kortyolt a medence vizéből,-sok a klór :)

02.10. Szegény leánykánk :) ma is megy a hasa............ma is kortyolt.............déután ünnepeljük kissrác 2 éves szülinapját.Igaz a Skype előtt,de legalább halljuk a hangját :)

04.18. :) nem volt sok a beszámoló :) :) :) Háááát,ez így jött össze :) Sokat görcsöltem,-tudatosan-tudat alatt,de végre tegnap szerencsésen megérkeztek :) Nem mondom,hogy nem veszítettem el a fejemet,amikor megláttam őket kibaktatni a folyosón.............sírva-ríva kaptam el a lánykát és szorítottam,öleltem és sírtam :) aztán meg a menyemmel borultunk össze krokodilkönnyeket ejtve.... :) nem mondom,hogy nem keltettünk feltűnést :)

..........végül elkaptam kissrácomat is,de ő a 20 órai repüléstől erősen maga alatt volt...........végül maradt a "kisfiam",az égimeszelő,nála azért már képes voltam lecsendesíteni az örömömet és mérsékeltem a könnyeket is :)

Lányka (és a fiúcska is) otthon ide-oda kapkodtak és örömmel fedezték fel (ismét) megszokott játékaikat.Nagylány jött velünk haza,és nálunk aludt.Kérdésemre (vagy felvetésemre),hogy ha akar,nyugodtan menjen haza,-bármikor visszajöhet,- mélységesen felháborodott :) Kerek szemekkel közölte a tényállást: Mama,-én itt akarok lenni és kész! :)

:) :) :D :D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.