Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anya

2012.11.05

 November 15. Anya itt van már több,mint egy hete és szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát :) Beilleszkedett,próbál mindenben segíteni,bár délutánra eléggé elfárad.Ugy alakult,hogy ő készíti be a kandalloba a papírt,ő szedi ki a hamut,porszivóz és mos fel.

Sajnos a szívével a rendellenesség visszatért,már megint össze-vissza ver.Látom rajta,hogy agyi zavarai is vannak......sok mindent 2-szer,3-szor kell ismételnem,mert elfelejti....

Ma voltunk nála virágot locsolni.......kérdeztem tőle,milyen érzés volt ismét otthon lenni?Mire Ő: hideg és kies,alig vártam,hogy hazaérjünk :) ( hozzánk haza :))

 .......................

Még mindig nem kivánkozik haza..............de holnap (03.20.) ebéd után hazamegy.Az imént köszönt el jóéjt kivánva,- mondván,ez az utolsó éjszakája már.....

Féltem,aggódok.Mikor  délután itt a napaliban néha elaludt,a fáradt,meggyötört,megöregedett arcát nézve igen összeszorult a szivem.Hogy elment az idő!Milyen fájdalmas és mély ráncokat vésett az arcára a kor!!!Szíve gyenge már......nem szereti a magányt.........Édesanya!Fogom a kezedet és nem győzöm elégszer mondani,hogy SZERETLEK!

Szorongok........

Anyucikám!Még csak tegnap vittelek haza és mármhiányzol.Hiányzik a csicsergésed,a csoszogásod.Éjszaka felébredtem,de nem csoszogott senki át a szobán a klotyóra :)........No,azért délután már meglátogattam ám :) Mondta,hogy örökké csak keres.....mindig keres.Semmit sem tud,hogy hol van...... :) :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.