Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sima hétköznap......

2011.10.26

Az úgy volt.......................hogy már hetek-hónapok óta kapta a gyorssegélyt a Wc-ben lévő picike mosdó.Nem sűrűn van használva,csak úgy naponta 5x,6x.Okostojáskodom,tehát megtanultam,hogyan is kell duguláselhárítani.

Helyzet a következő: hónapokkal ezelőtt kezdte a szentem.Kotyogott,hurrogott-hörgött,-na,ekkor már tudtam,hogy elsősegélyre van szüksége.Nyakon öntöttem szódával,majd utána küldtem némi ecetet,ami habzásba kezdett olyan szinten,hogy  lavinaként indult el a mosdó szélei felé..............amikor a vezúv megállt,kapta a forróvizet.Ezt a folyamatot úgy 3-4 szer ismételetem és egészen jól használható állapotba került.

Nos,mint már jeleztem,az elmúlt hónapokban erre az elsősegélyre többször is szükség volt.Gyanítottam,hogy ezzel nem úszom meg.Aztán tegnap este végleg beadta az unalmast.

Úgy éjfél tájt hallom,hogy férj a folyó ügye elintézése után furcsa hangokat gerjeszt a toaletten.Egy darabig hallgattam,de mivel nem tudtam megfejteni,mi lehet ennek a furcsa hangnak az eredete,kíváncsiságom nem hagyott nyugodni és bekopogtam: - jól vagy? - kérdeztem.Jól - válaszolt.Akkor mi a fészkes fenét csinálsz???? - így én. Gyere be és nézd meg............Az ajtót kinyitva a döbenettől és a röhögéstől hátrahőköltem.Férj áll a mosdó mellett,kezében a wc kefe tartó üvegcse és megszállottam meregeti ki vele a mosdóból a cseppet sem étvágygerjesztő színűnek nevezhető folyadékot (?) a rötyóba.Khmmm........ennek a folyadéknak  amolyan sz@r színe volt.Szóval nem kellett válaszolnia,mit csinál,-megfejtettem magamtól is.Nagy és kérdő szemeket meresztettem rá,mert a helyzet éppen azt mutatta hogy a "csapbaszart".De neeeeem,becsapós volt a szín :)

Mint később megállapította: a pincében van egy darálós wc-nk (aki nem tudja,annak annyit csak róla,hogy mivel a föld színe alatt helyezkedik el a toalett,és igy nics ugye lefelé folyása,hogy az emésztőbe érkezzen,-ezért egy úgynevezett daráló..............igen,tényleg összedarálja!!! :)...............és egy szivattyú könnyiti meg a véghelyre jutását az anyagnak) és talán...............a mosdó és a darálós útja össze van kötve..........és ez a közös út talán eltömődött...................és talán a végeredmény jön visszafelé............ :))))))Te Atya Isten!

Jelen pillanatban egy csőgörényest várok :)