Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stílustanácsadás.....

2014.03.10

 Már régóta vágyom rá,szeretnék a nagy bulinkra nagyon egyben lenni :)

Ezért végre sikerült egyeztetnem szerdára egy egész napos tanácsadást,izgatottan várom!

Yesssss.Megvolt :) Klassz,egy teljes egész napos program volt.Rengeteg új információt kell feldolgoznom.Kiderült,hogy  lágy nyár helyett hideg tél tipus vagyok.Na,ez a nem semmi.Most rengeteg (vagyis hogy pontosan fogalmazzak,nem is olyan sok) cucc hirtelen kikerült a szekrényemből.Amit most elkezdek fényképezni (van kôzte Artz Model által rám készült kosztüm is,ami ha kétszer volt rajtam) és szépen töltögetem a zsibvásártérre.

Majd jövök a beszámolóval,de most zsong a fejem :) Ráadásul egy napom elment a takaritásból,igy holnap vakarozhatok rendesen,a lemaradást nem fogom tudni behozni,de talán ha belehúzok,készen leszek.

A tanácsadás: elég sűrű információáradtban volt részem.Először a szinmeghatározás (ami esetemben nem volt egyszerű) volt a feladat.2 székre volt szükség,a tanácsadóm leült az egyikre háttal az ablaknak,majd szemben vele én csüccsentem,hogy a fény pontosan,törés nélkül essen rám.Mivel fakó,seszinű a hajam,amolyan semmilyen és szürkés-zôldes-barnás a szemem,innen jött az én tippem,hogy lágy nyár tipusú vagyok.Aztán ahogy a nyakamba feltett szinek egyre másra kerültek le rólam,még a tanácsadót is megleptem :) Azt a szint,illetve azokat a szineket kerestük,amelynél az arcom felragyog,a ráncaim kisimulnak és a bőröm nem tér el sem szürke,sem zöld irányba.Szóval a tanácsadót is megleptem a végeredménnyel,mert tapasztalatai alapján nagyon ritka és kûlônleges a tipusom.Ugyanis csak és kimondottan a kendőszinek hozták ki az évszaktipusomat.Kezdetben,első ránézésre Ő is nyárnak gondolt,de aztán a szinreakcióim egészen mást mutattak :)

Ezután következett egy testalkat elemzés.Fürdőrucira vetkőztem,minden irányból csinált képeket rólam.Majd egy nagy tükör elé állitott es azt kérte,mondjam el,mit látok.......közöltem vele,hogy semmi negativot nem fog hallani,mert nagyjából azért meg vagyok ám elégedve :) Mindketten ugyanazt láttuk,tehát a testképem nem tér el a valóságtól :):)

Kivéve,hogy most tudtam meg,hogy a cicijeim alacsonyan állnak..... :):) és én is,mint a nők többsége,nem a testalkatomnak megfelelő melltartót hordok.Pffff...... (Halkan jegyezte meg,hogy a T....oban viszonylag nagyszerű a választék és a minőség is.Másnap elmentem,és tényleg!! Sikerûlt vennem egy abszolut rám passzolót az instrukcióinak megfelelően.Sosem gondoltam volna,de 80 DD lett a megfelelő meret).Ennél a pontnál is tudtam meg érdekes dolgot,amit most megosztok Veletek.Tudtátok,hogy a melltartóhoz néha járó kis betétet nem a cicik alá kell tenni,hanem inkább a bimbó magasságában,oldalra?Mert én nem tudtam.Sokkal szebb,kerekebb melleket eredményez :) próbáljátok ki!

Aztán jött a divattanácsadás,mit-milyet-mikor-mennyit :) lévén koromnál fogva nem a divat a mérvadó,hanem azt hordjuk,ami igazán jól áll :) és a divatot csak 1-1 kiegészitő erejéig követjük.Ámen.

Majd következett a frizura és hajszin,smink.Na,itt nem időztünk sokat,az általam viselt frizura szerinte is ugy nagyjából megfelelő.A szinnel azonban más volt a helyzet,lévén nem festetem,igy többnyire ősz(es). Megkaptam a szinárnyalatot,hogy milyenre festessem és az igéretet,hogy minusz 10 ev :):) Asminkkészletem minimális,itt nem tudott meglepni :)

Aztán jôtt az attrakcióóóó,a teljes ruhatáram szin szerinti átválogatása.Mint irtam már,valamennyi kikerült,ami vagy szinben vagy fazonban nem volt megfelelő (aztán persze miután elment,éjfélig hajtogattam.Vissza azt,ami jó volt,össze meg azt,amit majd eladok).Ez a kis válogatás azért időben elég sokáig tartott.

Aztán következtek a bizsujaim.No,itt azért rendesen ôrömködtem,mert össz-vissz két karkötő-nyaklánc garnituratól szabaditott meg a méretére való tekintettel,ami pirosas-barnás kisebb-nagyobb fagolyókból állt :)

A táskákra már nem maradt idő.Ami ugyi nem is baj,lévén a pincében tárolom azt a közel 30 darabot :) Lehet,ha meglátta volna a mennyiséget,kioktatott volna :)

Igy is este 7-ig húzodott a tanácsadás.

Összességében jó volt,nagyon jó volt.A ruhatáram átlátható,csinos darabokból áll most.A kapott szinkártya alapján fogok a jövőben vásárolni.....és nagyon megnézem,mit veszek meg!!!!!!

április 9. Feltettem a jófogásra a cuccaimat,valami hihetetlen módon pörög :) nem győzôk félrerakni,kivenni a hirdetésből :):):) HURRÁ!!!!!! Ja és persze örülök,hogy dicsérik: látszik,szépek a ruhák/felsők :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.