Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Röviden-rólam

2011.10.26

Itt vagyok :)

Egy VOLT nagydohányos cigimentes élete :),ez itt az előző blogom folytatása.Lesz.

Letettem a cigarettát több tízévnyi magammérgezés után és ennek a folyamatnak kínjait örökítettem meg blog formában.A blogot okafogyott lévén nem folytattam,hiszen kimondottan a célból jött létre,hogy végigkísérjen rögös utamon a nemdohányzó lét felé.

Szóval.

Immáron egy éve,hogy megszüntek ott a bejegyzések.Viszont azt gondoltam,folytatom a blogolást a magam örömére (persze az sem baj,ha másokéra is).

Mi is történt azóta...............?Leborulok magam előtt,-nem jól írtam....MAGAM előtt,hiszen véghezvittem azt,amit legmerészebb álmomban sem gondoltam volna.Letettem azt a büdös bagót és azóta EGYSZER SEM !!!!!! érte cigi a számat :)Voltak mélyrepülések azóta (is) az életemben (mint bárki máséban),de örömmel nyugtáztam,hogy egyszer sem jutott eszembe a rágyújthatnék.Megszabadultam a szenvedélytől és most jöhet a nagybetűs ÉLET :)

Miről fogok itt írni?Fogalmam sincs.Mondjuk,ami eszembe jut.Nem fogom megváltani a világot,nicsenek mélyenszántó elmélkedéseim,-egyszerű síkon élem az életem.Hol fennt-hol lennt.......

Csapjunk bele......

Előéletem:

http://lyz.blog.nlcafe.hu/ ajánlom szeretettel,főleg azok számára,akiket foglalkoztat a "letevés" gondolata.

 

 Ahogy telik az idő,úgy bővül az oldal.

Aki figyelemmel kísér,az már tudja rólam,mi az ami legfontosabb számomra: ez a jóga.Mióta letettem a cigarettát,egyre jobban érzem magam.Egészségesen (bár néha nem mértéktartóan) étkezem.Sokat mozgok,ez leginkább a jóga.2012 tavaszán kezdtem el jógázni,egyre Inkább úgy érzem,ez a nagy szerelem.Akár szeretek sütni-főzni, - akár nem,minden nap főznöm kell.A párom igényli,hát akkor meg is kapja :) A sütés csak azóta szerepel a listámon,mióta a Kilófaló elvek szerint élünk.Bár bevallom,mára már egyre inkább valamiféle különleges elegy  alakult ki,ami számtalan "irányzatot" ötvöz.Ez így csak a miénk,-csak ránk jellemző.

A párom 2012 februárjától inzulinra szorul.Szépen tartja az eredményeit,mi meg szépen szótfogadunk a cukorbetegség előírásainak :) 

Van 5 gyönyörű unokám,13-12-5-5 és 2 évesek.Imádom Őket!A nagyok már komoly férfiak,a kicsiket még lehet ölelgetni.A nagylány ( az egyik 5 éves ) nagyon szeret nálunk lenni.A párom minden ittlétükkor varázsolni szokott nekik.Ez mindig valami apróbb dolog,de nagyon tudnak örülni neki!A papát mindig kérlelik: papa,varázsolsz?Aztán bedugják a fejüket a párna alá és jó hangosan kántálják: "varázserő,gyere elő!hókusz-pókusz,reszelt cékla,a mamából legyen béka/királylány........stb. Ez opciós :) és hangulatfüggő.Papa vándorol és keres a lakásban,majd leül a csemete mellé és a pólója  alá dugja a varázsolt apróságot.Innentől jön a vigyorgás :) És ez így megy úgy kb. 2 éve már........

Nagyon szeretek varrogatni is.Tegnap pölö  egy kis lovacskát varrtam  a lánynak,nagyon jó volt látni az örömet az arcán!Mióta megkapta a Tilda babát,azóta azt hurcolássza magával.Most összerakta Tildát és a lovacskát,átölelte őket  és a kis kezeivel ringatta őket.......

Nem szeretek unalmas és savanyú lenni és nem szeretem az unalmas és savanyú embereket.Utálom a siránkozást,ezek lelkileg a mélybe húznak,ezért inkább kerülöm is azokat az embereket,akikből a negatív energia árad. 

Folyt.köv.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.